Bami met Gehakt en Groente in Zoete Chilisaus

Bami met Gehakt en Groente in Zoete Chilisaus

Bami met Gehakt en Groente in Zoete Chilisaus
Ingrediënten: mie, 3 teentjes knoflook, stukje gember, 8 eetlepels zoete chilisaus, 1 1/2 eetlepel sojasaus, 2 theelepels rijstazijn, 2 theelepels sesamolie, 1 theelepel maizena, scheutje citroensap, Chinese vijfkruidenpoeder, water, 150 gram gehakt, 1 bak bami/nasi groenten,

Aantal personen: 2

Kook de mie volgens aanwijzing op de verpakking. Maak een woksaus van 3 fijngehakte teentjes knoflook, een fijngehakt stukje gember, 8 eetlepels zoete chilisaus, 1 1/2 eetlepel sojasaus, 2 theelepels rijstazijn, 2 theelepels sesamolie, 1 theelepel maizena, een scheutje citroensap, Chinese vijfkruidenpoeder en een beetje water. Bak 150 gram gehakt los. Voeg 1 bak bami/nasi groenten toe. Bak tot het zacht is. Voeg de woksaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top