Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pizza’s van Da Asporto Veenendaal
Het gebeurt eigenlijk niet heel vaak, pizza’s laten bezorgen op een zondag. Soms moet dat gewoon kunnen. Misschien kwamen we ook op het idee om dat we een serie keken waarin een hele grote pizza werd bezorgd. Wij kozen zelf niet voor een hele grote pizza, maar voor twee kleintjes. Die we uiteraard kunnen delen. Het werden twee totaal verschillende pizza’s. Ik koos de pizza creamy chicken. Dit is een pizza belegd met kaas, room, kip, ui en champignons.

Pizza four seasons van Da Asporto Veenendaal
Michel koos de pizza four seasons, een pizza belegd met kaas, ham, salami, paprika en champignons. De bezorging was iets later dan de voorspelde bezorgtijd, maar hey het is een druilerige zondag en het begin van de voorjaarsvakantie. In ieder geval smaakten de pizza’s weer ouderwets lekker.

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top