Lunchen bij Piretti Veenendaal

Lunchen bij Piretti Veenendaal

Lunchen bij Piretti Veenendaal
Vandaag was Mieneke een dagje bij ons. Na een shopsessie met veel leuke kortingen zijn we gaan lunchen bij Piretti. Dit zaakje wilden we graag eens aan haar laten zien, hier halen we regelmatig lekkere lunches en maaltijden.

Op de menukaart stond voor ons weer iets nieuws de “piadina’. Een piadina is te vergelijken met een wrap, maar net even anders. Het leek mij ook iets weg hebben van een hele dunne pizzabodem. Ik koos voor een piadina prosciutto cotto. Dit is een warme piadina met kruidige ham, mozzarella en tomaat.

Lunchen bij Piretti Veenendaal
Michel koos ook een piadina. Hij koos de piadina salame. Een piadina met salame Milano, mozzarella en tomaat. De piadina’s waren in tweeën gedeeld. Natuurlijk hebben we gedeeld. Zo konden we mooi weer alles proeven.

Lunchen bij Piretti Veenendaal
Mieneke koos voor een broodje. Zij nam een panino tonno. Op een bruin broodje kreeg zij een huisgemaakte tonijnsalade met tonijnmayo, tonijn, kappers, rode ui en rucola.

Alle drie hebben we heerlijk gegeten, een beetje Italiaans in het hartje van Veenendaal. Overigens Piretti heeft vanaf 1 maart 2024 een tijdelijk adres vanwege de verbouwing van winkelcentrum de Corridor. Piretti is dan tijdelijk te vinden op het Scheepjeshofplein.

Piretti
Passage 42
3901 AZ Veenendaal

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top