Happy Thai Corner – Ede

Happy Thai Corner – Ede

Happy Thai Corner - Ede
Vandaag hadden we een ‘familieberaad’ in Ede. We besloten om eerst ergens wat eten te bestellen. Het werd Thais, want dat had Mieneke nog nooit gegeten. Deze keer werd er besteld bij Happy Thai Corner. We hadden allerlei verschillende gerechten met vooral de vegetarische optie besteld.

Als kleine hapjes hebben we Thoeng Thong, krokant in velletjes gebakken groenten met pruimen saus of chilisaus, Thod Man Plaa, gebakken Thaise viskoekjes met chilisaus en pinda en Kwoi Tiauw Loei Souan Kwoi tiauw loei souan, rijstflensjes gevuld met gemengde groenten en Thaise saus (niet gefrituurd). De rijstflensjes zijn normaal gevuld met kip, maar wij hadden gekozen voor de vegetarische optie met extra groenten.

We hebben ook drie grote gerechten besteld. Deze werden allen geleverd met witte rijst. We hebben besteld: Kaeng Karii Kai, kipfilet met zoete aardappels, uien en kokosmelk in gele curry. Dit gerecht hebben we besteld als vegetarisch gerecht met extra groenten. Kaeng Massaman Kai, kipfilet met zoete aardappels, uien, kokosmelk en pinda’s in zoete curry, ook dit gerecht hebben we besteld als vegetarisch gerecht met extra groenten. Het derde gerecht was een gerecht met kip Kai Phad Khing, gebakken kipfilet met verse gember, uien en peper.

De bestelling werd precies rond de verwachtte tijd geleverd. Het was precies voldoende voor acht personen. De smaken waren erg lekker, je mistte niet echt de kip in de vegetarische gerechten.

Happy Thai Corner
Telefoonweg 75-77
6713 AK Ede

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top