Crêperie LaVendel – Ede

Crêperie LaVendel – Ede

Crêperie LaVendel - Ede crêpe crème
Vandaag had Michel een afspraak voor een oogmeting bij Britt in Ede. Zo rond lunchtijd zouden we helemaal klaar zijn. Ik had dus al wat gegoogeld voor een leuk lunchtentje. Zo kwam ik bij Crêperie LaVendel. Helemaal nieuw in het centrum van Ede, pas sinds 2 februari 2024 open. Er was mooi een tafeltje vrij en even nadat de thee en ijskoffie was gebracht kwamen ook de crêpes.

Ik had gekozen voor de crêpe crème, een crêpe met banaan, banketbakkersroom en koekkruimels.
Crêperie LaVendel - Ede crêpe dulce de leche
Michel koos de crêpe dulce de leche, een crêpe met peer, huisgemaakte dulce de leche (karamelsaus) en kaneel.

Beide crèpes waren, zoals ze ook horen te zijn, flinterdun. De smaken van de ’toppings’ pasten goed bij de vanille-achtige smaak van de crèmes. In ieder geval hebben we heerlijk geluncht, eens wat anders dan anders! Een beetje Frankrijk in Ede.

Crêperie LaVendel
Vendelstraat 6
6711 AA Ede

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top