Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst

Kip Kerrie met Rijst
Ingrediënten: rijst, 1 flinke kipfilet, 1 ui, 2 teentjes knoflook, gemberpoeder, kurkuma, kerriepoeder, 200 gram champignons, 200 ml kokosmelk, 1 maggiblokje, maïzena, water,

Aantal personen: 2

Kook de rijst in een rijstkoker of volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en naar eigen inzicht gemberpoeder, kurkuma en kerriepoeder. Bak tot de kipfilet helemaal wit is. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kokosmelk en 1 maggiblokje toe. Kook een minuut of 5 mee. Voeg een maizenapapje toe om de saus te binden. Serveer de kip kerrie met de rijst. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top