Flammkuchen Wraps

Flammkuchen Wraps

Flammkuchen Wraps
In dit recept gebruikte ik schwarzwälder schinken. Je kan ook rauwe ham gebruiken, maar met de schwarzwälder schinken krijg je echt een beetje een barbecue-smaak door de rokerige smaak van de ham.

Ingrediënten: 150 gram champignons, 3 bosuien, 2 teentjes knoflook, paprikapoeder, 125 ml crème fraîche, 4 tortillawraps, schwarzwälder schinken, kaas,

Aantal wraps: 4

Bak 150 gram in plakjes gesneden champignons met 3 in ringen gesneden bosuien, 2 fijngehakte teentjes knoflook en paprikapoeder tot de champignons zacht zijn. Besmeer de helft van elke wrap in met een beetje crème fraîche. Leg er plakjes schwarzwälder schinken. Vervolgens de champignons en bosui. En als laatste een half plakje kaas. Vouw dicht. Maak zo alle wraps. Leg de gevouwde wraps op een voorverwarmde grill tot de kaas begint te smelten. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top