Kip Lombardije met Pasta

Kip Lombardije met Pasta

Kip Lombardije met Pasta
Op Facebook zag ik een Amerikaans recept voor Chicken Lombardy voorbij komen of eigenlijk meer een ingrediëntenlijst voor Chicken Lombardy. Het recept stond er maar half bij. Heel toevallig had de poelier deze week ook kipfilet in de aanbieding. Dus 1+1 werd Kip Lombardije op het menu vandaag.

Ingrediënten: 2 kipfilets, kipkruiden, 250 gram champignons, 2 teentjes knoflook, 3 bosuien, kaas, mozzarella, spaghetti,

Aantal personen: 2

Kruid 2 kipfilets met kipkruiden. Bak de kipfilets rondom bruin in de hete boter. De kipfilets hoeven niet gaar te zijn, ze garen nog verder in de Airfryer. Haal de kipfilets uit de pan. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Bak in het achtergebleven vet 250 gram in plakjes gesneden champignons met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 3 in ringen gesneden bosuien tot de champignons zacht zijn. Schep de champignons over de kipfilets. Verdeel over de kipfilets verder wat kaas en mozzarella. Zet de ovenschaal in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden voor 20 minuten. Kook ondertussen de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Serveer de Kip Lombardije met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top