Varkenshaas met Brie, Noten en Honing van de Barbecue

Varkenshaas met Brie, Noten en Honing van de Barbecue

Varkenshaas met Brie, Noten en Honing van de Barbecue
Het was vandaag nog wel een beetje koud, maar lekker droog en zelfs een zonnetje. De barbecue ging daarom weer eens een keertje aan. Het werd een pannetje met varkenshaas en brie. Dat had ik al eerder bedacht toen ik vrijdagochtend zag dat de varkenshaas in de aanbieding was bij de Plus. Alleen de combinatie met wat ik de varkenshaas zou doen had ik nog niet bedacht. Zaterdagochtend bij het maken van het boodschappenlijstje was ik er uit: varkenshaas met brie, honing en noten.

Ingrediënten: 1 varkenshaas, 100 gram brie, honing, gemengde noten,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Snijd 1 varkenshaas en 100 gram brie in plakjes. Leg in kleine ovenschaaltjes om en om een plakje varkenshaas met een plakje brie. Eindig met een plakje varkenshaas. Verdeel over de varkenshaas en brie een beetje honing en gemengde noten. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 20 minuten op de barbecue, indirect. Lekker met een salade. Eet smakelijk!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top