Siam Thai Kitchen Bennekom

Siam Thai Kitchen Bennekom

Siam Thai Kitchen Bennekom
Vandaag is Michel jarig. Omdat we nog wat weg moesten brengen naar Britt, zijn we daar gelijk blijven eten. De jarige mocht kiezen wat we wilden eten. Ik had drie dingen al uitgezocht die en op woensdag aan thuisbezorgd deden en niet in Veenendaal beschikbaar zijn. Uit de drie keuzes koos Michel Siam Thai Kitchen in Bennekom. Daar waren Britt en ik het helemaal mee eens. De bestelling hebben we via de eigen site gedaan, niet via de Thuisbezorgd site. Wat hebben we gekozen?

Van links naar rechts te beginnen bij de bovenste rij: loempia’s, 4 loempia’s met kip met saus,
kip saté, 4 stuks kip saté van kippendijen met gebakken uitjes en thaise pindasaus en een bak rijst. Op de onderste rij van links naar rechts: pad nua nam man hoi, ossenhaas met broccoli , paprika, uien in de oestersaus, pad thai kai, kip met gebakken noodles en ei, taugé, pinda’s en groente en kai pad med mamuang, kip, groenten en cashewnoten met rijst.

Rond de verwachte aflevertijd werd er keurig aangebeld. Alle bakjes waren netjes voorzien van een sticker met de naam van het gerecht. Heel fijn. Bij twee gerechten kregen we rijst. Dat werd netjes in twee bakjes geleverd, je ziet er maar één op de foto. Het was nog goed warm, Bennekom en Ede is nog wel een stukje rijden.

De smaken waren echt helemaal goed, alle drie waren we het daarover eens. De kip saté was de lekkerste saté die Britt in tijden had gehad zei ze. De porties waren goed. Britt hoeft in ieder geval morgen niets te regelen voor lunch en avondeten. Kortom Siam Thai Kitchen is een aanrader.

Siam Thai Kitchen
Kaardebol 5B
6721 RX Bennekom

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top