Gebakjes van ’t Haverland Veenendaal

Gebakjes van ’t Haverland Veenendaal

Gebakjes van 't Haverland Veenendaal
Michel is vandaag jarig, dan moet er natuurlijk gebak komen. Ik haalde de gebakjes bij ’t Haverland, een authentiek bakkerij aan de zandstraat. Het is een klein winkeltje met heel veel keus. De gebakjes die ik koos waren een tiramisu gebakje, een bosvruchten bol en een advocaat gebakje. In een tasje goed opgeknoopt, fietste ik met de gebakjes naar huis en dat hebben ze overleefd. Daarna moesten de gebakjes ook nog eens mee richting Ede. Voor de jarige natuurlijk het advocaat gebakje.

Bakkerij ’t Haverland
Zandstraat 131
3905 EB Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top