Udon-noodles met Kip in Zelfgemaakte Woksaus

Udon-noodles met Kip in Zelfgemaakte Woksaus

Udon-noodles met Kip in Zelfgemaakte Woksaus
Ingrediënten: 3 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 1/2 eetlepel gembersiroop, 100 ml water, 1 theelepel maïzena, 1 of 2 zakjes udon-noodles, 1 kipfilet, 400 gram macaroni/spaghetti groenten,

Aantal personen: 3

Maak een woksaus van 3 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 1/2 eetlepel gembersiroop, 100 ml water en 1 theelepel maïzena. Laat dit even staan. Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet (eventueel kleiner gesneden) even aan in hete boter of olie. Voeg 400 gram macaroni/spaghetti groenten toe. Bak mee tot de groenten beginnen te slinken. Voeg de udon-noodles en de woksaus toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top