Kapucijners met Spek en Champignons

Kapucijners met Spek en Champignons

Kapucijners met Spek en Champignons
Onlangs was er een blokje spek in de aanbieding. Handig, kan makkelijk ingevroren worden. Vandaag sneed ik zo’n stukje spek in blokjes en bakte ik dit uit. Eigenlijk veel lekkerder dan al die voorgesneden dobbelsteentjes ontbijtspek.

Ingrediënten: 1 ui, 100 gram dobbelsteentjes spek, 150 gram champignons, 1 potje kapucijners (jonge veldertjes)

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde uo met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons toe. Voeg 1 uitgelekt potje kapucijners toe. Warm het geheel goed door. Lekker met röstirondjes. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top