Udon Noodles met Gehakt en Groenten

Udon Noodles met Gehakt en Groenten

Udon Noodles met Gehakt en Groenten
Ingrediënten: 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, knoflookpoeder, 1 eetlepel honing, 1/2 eetlepel gembersiroop, 100 ml water, 1 theelepel maïzena, 2 zakjes udon-noodles, 150 gram gehakt, 400 gram macaroni- en spaghettigroenten,

Aantal personen: 2

Maak een saus van 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing, knoflookpoeder, 1/2 eetlepel gembersiroop, 100 ml water en 1 theelepel maïzena. Laat dit even staan. Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 150 gram gehakt bruin en rul in hete boter. Voeg 400 gram macaroni- en spaghettigroenten toe. Bak mee tot de groenten beginnen te slinken. de woksaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de udon-noodles Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top