Woxboxen van Suritaria Utrecht

Woxboxen van Suritaria Utrecht

Woxboxen van Suritaria Utrecht gebakken rijst met kip ketjap en kousenband
Vandaag ben ik weer eens richting Utrecht science park gegaan. We hadden een afscheidsborrel van een collega. Heel handig was dit vlakbij het station waar ik normaal in- en uitstap. Ik wist dus dat er een Surinaamse afhaal, Suritaria, onder station Vaartsche Rijn zat. Omdat het later was dan anders en ik nog ruim de tijd had om mijn trein te halen heb ik bij Suritaria twee wokboxen voor Michel en mij gehaald.

Ik koos twee verschillende wokboxen. De ene met fried rice (gebakken rijst), kip ketjap en kousenband.
Woxboxen van Suritaria Utrecht dunne bami met kip kerrie masala en kousenband
De andere wokbox met dunne bami, kip kerrie masala en kousenband. Echt loeiheet kreeg ik de wokboxen mee. Helemaal goed voor de tijd dat ik nog op de trein moest wachten zo met de koude. Zelfs toen ik thuis was, een klein uurtje nadat ik de wokboxen meekreeg, waren de maaltijden nog heet.

Zoals altijd hebben we de maaltijden weer gedeeld, want we willen gewoon alles proeven. Het is net weer even anders dan een Indonesische of Thaise maaltijden. In ieder geval een aanrader, als er weer eens een trein uitvalt of ik heb gewoon een trein gemist dan is dit een fijn adresje om een lekkere maaltijd te halen.

Suritaria
Westerkade 46
3511 HC Utrecht

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top