Kliekje Bigos uit de Airfryer

Kliekje Bigos uit de Airfryer

Kliekje Bigos uit de Airfryer
Normaal gesproken warm ik een kliekje op in de magnetron of in de koekenpan met wat boter. Maar waarom zou het niet in de Airfryer kunnen. Ook makkelijk en misschien blijft het dan langer warm dan uit de magnetron. Ik heb het idee dat een opgewarmde maaltijd uit de magnetron sneller afkoelt. In ieder geval volgens allerlei sites zou je een groentemaaltijd best kunnen opwarmen in de Airfryer. Mits niet te warm. Proberen dus.

De ontdooide Bigos deed ik in mijn handige siliconen mandje en zo in de Airfryer. Airfryer aan op 150 graden voor 18 minuten. Af en toe heb ik de Bigos even omgeschept. Zo opwarmen gaat ook prima.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top