Indische Pasteitjes

Indische Pasteitjes

Indische Pasteitjes
Vandaag had ik eigenlijk iets anders gepland: kip met spinazie-tomatensaus. Helaas het begon al met de kip. Alhoewel het nog niet de t.h.t. datum had bereikt rook het raar. Oké, niet voor één gat te vangen, dan maar hamblokjes er in. Prima, dan de spinazie. Ik had heel niet gezien dat het ongewassen spinazie was. Normaal zijn die zakken altijd gewassen. Kortom het was nog al een zanderig resultaat.

Dan maar kijken in de vriezer. Gelukkig maken we soms te veel, zoals van deze Indische pasteitjes. Zo in bevroren toestand hoefden ze 15 minuten op 180 graden in de Airfryer. Ze waren goed warm en gewoon lekker. Leve de overblijvertjes uit de vriezer.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top