Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus

Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus

Gegratineerde Schnitzel met Tomatensaus
Ingrediënten: 2 schnitzels, kipkruiden, 1 ei, paneermeel, 1 ui, 3 teentjes knoflook, oregano, 1 blik tomaatblokjes, 1 maggiblokje, 1 bol mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Snijd 2 schnitzels in stukjes. Bestrooi met kipkruiden. Haal de schnitzels vervolgens door 1 geklutst ei en daarna door de paneermeel. Bak de schnitzel-stukjes in hete boter bruin. Leg de schnitzel in een ovenschaal. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en oregano tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Warm even door. Giet de tomatensaus over de schnitzel-stukjes. Leg er stukjes mozzarella op en strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de Airfryer op 180 graden. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top