Sperziebonen met Ham en Kaas uit de Airfryer

Sperziebonen met Ham en Kaas uit de Airfryer

Sperziebonen met Ham en Kaas uit de Airfryer
Ingrediënten: 500 gram krieltjes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 125 gram ham, 400 gram sperziebonen, zout, peper, kaas,

Aantal personen: 4

Bak 500 gram krieltjes in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in blokjes gesneden ham toe en 400 gram gebroken sperziebonen (diepvries). Warm 10 minuten door. Doe alles in een ovenschaal of in een siliconen mandje. Doe er wat zout en peper over. Verdeel kaas over de schaal. Zet de ovenschaal in de Airfryer op 160 graden voor 10 minuten zodat de kaas kan smelten. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top