Thaise Saucijzenbroodjes uit de Airfryer

Thaise Saucijzenbroodjes uit de Airfryer

Thaise Saucijzenbroodjes uit de Airfryer
Dit is een recept wat ik jaren geleden al eens gemaakt heb. Toen maakte ik het nog met kipfilet, deze keer maakte ik het met kipgehakt. In plaats van grote broodjes maakte ik er snacksize saucijzenbroodjes van.

Ingrediënten: 8 vellen bladerdeeg, 100 gram ontbijtspek, 3 bosuien, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 schijfje gember, 1 eetlepel vissaus, 300 gram kipgehakt, 1 ei, sesamzaadjes,

Ontdooi 8 vellen bladerdeeg. Doe in een keukenmachine 100 gram ontbijtspek, 3 teentjes knoflook, 3 grof gesneden bosuien, 1 theelepel sambal, 1 schijfje gember en 1 eetlepel vissaus. Zet de keukenmachine even aan zodat het goed gemengd is. Meng deze boemboe met 300 gram kipgehakt en 1 ei. Leg op elk vel bladerdeeg een beetje van het kipgehakt. Vouw het bladerdeeg om het kipgehakt. Strooi er sesamzaadjes over. Snij de broodjes elk in drieën. Leg de Thaise saucijzenbroodjes in het mandje van de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden en 20 minuten. Lekker met bijvoorbeeld chilisaus. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top