Gourmetten

Gourmetten

Gourmetten
Vandaag, op kerstavond, hebben we, ik, Michel en mijn broer, bij mijn vader gegourmet. Een jaarlijkse traditie op eerste of tweede kerstdag en omdat het dit jaar zo uit kwam eens op kerstavond. Er stond genoeg op tafel wat we op de dinner partyset klaar maakten. Zo hadden we weer de befaamde slavinkjes die mijn vader zelf maakt en ook biefstuk, kipfilet en varkenshaas. Diverse sausjes mochten ook niet ontbreken zoals de knoflooksaus met heel veel knoflook die mijn broer maakt, lekker op een stokbroodje. Daarnaast ook een rundersalade uit de supermarkt. Als afsluiter kon de Ola Viennetta classic niet ontbreken natuurlijk. Genoeg lekkers dus op tafel.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top