Gebakjes van Bakkerij van Voorthuizen Leersum

Gebakjes van Bakkerij van Voorthuizen Leersum

Gebakjes van Bakkerij van Voorthuizen Leersum
Vandaag moest ik nog even naar de supermarkt om de laatste dingen te halen voor de gourmet bij mijn vader op kerstavond. Omdat ik toch nog broodjes voor tussen de middag moest halen en we toch wel een speciale gelegenheid hadden vandaag ben ik ook nog even de bakker binnengelopen. Michel en ik zijn vandaag namelijk alweer 2 jaar officieel partners, onofficieel zijn we al 19 jaar bij elkaar. Toch wel wat om te vieren. Bij de bakker koos ik twee gebakjes: Een chocolademousse-bol en een sacherpunt.

Ze hebben de reis van Leersum naar Doorn en van Doorn naar Veenendaal overleeft met al die rotondes glijdt zo’n doosje wel door de auto. In ieder geval hebben we bij de koffie en chai latte gesmuld van de gebakjes.

Bakkerij van Voorthuizen
Honingraat 53
3956 HH Leersum

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top