Thais van Dee’s Kitchen Doorn

Thais van Dee’s Kitchen Doorn

Thais van Dee's Kitchen Doorn
Vandaag kreeg mijn vader een nieuwe televisie en die heeft Michel ingesteld, wat vrij snel lukte. Omdat we er in de middag waren hebben we gelijk iets lekkers afgehaald in Doorn, geen Indonesisch deze keer maar Thais. Dee’s Kitchen wilde ik al een tijdje proberen maar het was er nooit van gekomen. Nu we toch in Doorn waren en nu Dee’s Kitchen toch een pop-up store daar heeft konden we het eens proberen. Wat hebben we gekozen: kip met cashewnoten, biefstuk met champignons in oestersaus, roergebakken groenten met verse gember en gebakken rijst.

De bakjes krijg je koud mee en hoef je alleen nog op te warmen in de magnetron. De bakjes zijn allemaal netjes gelabeld met de namen van de gerechten. De smaken van de gerechten waren heel verschillend. Het was een goede suggestie van de eigenaresse om ook een bakje groenten mee te nemen, zo werd het echt een complete maaltijd. In ieder geval hebben we heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.

Dee’s Kitchen (pop-up)
Amersfoortseweg 27
3941 EJ Doorn

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top