Udon Noodles met Gehakt en Groenten

Udon Noodles met Gehakt en Groenten

Udon Noodles met Gehakt en Groenten

Ingrediënten: 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, knoflookpoeder, 1 eetlepel honing, 1 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sambal, 100 ml water, 1 theelepel maïzena, 2 zakjes udon-noodles, 200 gram gehakt, 400 gram macaroni- en spaghettigroenten,

Aantal personen: 2

Maak een saus van 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing, knoflookpoeder, 1 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sambal, 100 ml water en 1 theelepel maïzena. Laat dit even staan. Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 200 gram gehakt bruin en rul in hete boter. Voeg 400 gram macaroni- en spaghettigroenten toe. Bak mee tot de groenten beginnen te slinken. de woksaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de udon-noodles Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top