Pasta met Spinazie en Worstjes uit 1 pan

Pasta met Spinazie en Worstjes uit 1 pan

Pasta met Spinazie en Worstjes uit 1 pan
Alles uit 1 pan, lekker makkelijk en scheelt natuurlijk weer afwas. Dit recept had eigenlijk op de barbecue klaargemaakt kunnen worden, maar daar hadden we geen zin in. Gewoon lekker binnen op het fornuis, veel warmer.

Ingrediënten: 1 ui, 3 teentjes knoflook, 3 Catalaanse worstjes (AH), 400 gram spinazie, pasta (pipe rigate of penne) 250 ml kookroom, 400 ml bouillon, paprikapoeder, nootmuskaat, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 3 in stukjes gesneden Catalaanse worstjes tot de ui zacht is en de worstjes gaar. Voeg beetje bij beetje 400 gram spinazie toe. Roer tot alle spinazie is geslonken. Voeg de pasta toe (zoveel als je zelf denkt). Voeg ook 250 ml kookroom en 400 ml bouillon (meer of minder, alles moet onder staan). Laat de pasta gaar worden terwijl de saus zachtjes kookt. Breng het geheel op smaak met paprikapoeder en nootmuskaat. Blijf goed roeren. Voeg op het laatst geraspte kaas toe. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top