Simpele en Ouderwetse Macaroni

Simpele en Ouderwetse Macaroni

simpele macaroni
Vandaag had ik, na vier jaar, weer een klantendag van Osiris. Een drukke, leerzame dag in Utrecht. Na alle nieuwigheden te hebben gehoord, gekeken en geluisterd te hebben naar een ex-waterpoloër, een Caribische show brassband en een illusionist en heel kort op de borrel heb bijgewoond, ben ik weer lekker terug op een drukke trein gestapt. Na zo’n lange dag had ik geen zin meer om iets fancy te maken. Daarom hadden we al spullen voor een makkelijke macaroni gehaald. Michel maakte zijn simpele macaroni met gebakken ui, ham en tomatenketchup. Zo maakten zijn ouders een makkelijke macaroni vroeger.

ouderwetse macaroni
Bij mij stond vroeger deze makkelijke macaroni op tafel met smac, gefruite uitjes en tomatenpuree. Het ziet er niet uit, maar voor mij een beetje comfortfood. Dat had ik ook wel even nodig na een dag met wel heel veel mensen die ik heb gezien (en gehoord).

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top