Taart van Piretti Veenendaal

Taart van Piretti Veenendaal

Taart van Piretti Veenendaal
Michel moest vanmiddag nog even in het dorp zijn. Toevallig had ik net op de socials van Piretti gezien dat ze ook taart verkopen. Kortom Michel is ook even naar Piretti gelopen. Hij koos deze twee taartpunten: Italiaanse appeltaart en een Italiaanse citroentaart ’torte al Limone’.

Zoals altijd hebben we de taartpunten gedeeld. Twee verschillende smaken. De appeltaart met een soort van sinaasappel- of abrikozenjam en taart met een smaak van citroen/limoncello (maar dan zonder de alcohol). Totaal andere smaken dan anders, super lekker. Kortom een aanrader!

Piretti
Passage 42
3901 AZ Veenendaal

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top