Nasi Goreng zoals van de Chinees

Nasi Goreng zoals van de Chinees

Nasi Goreng zoals van de Chinees
Het recept van “de bami goreng zoals van de Chinees” is eigenlijk zowat hetzelfde als die van de nasi goreng. Wel moet je ruim van te voren de rijst koken en laten afkoelen. Zo kwam het rijstkokertje van de Action vanochtend weer goed van pas.

Ingrediënten: rijst, 1 prei, 2 eieren, 125 gram hamblokjes, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie

Aantal personen: 2

Kook ruim van te voren de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst goed afkoelen. Bak in het olie 1 in ringen gesneden prei. Wanneer de prei zacht is voeg je 2 geklutste eieren toe. Laat de eieren stollen en roerbak het los. Voeg 125 gram hamblokjes toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de rijst toe. Roer goed door. Breng op smaak met 1 eetlepel sojasaus en 1 theelepel sesamolie. Wok het even goed zodat het goed warm word.Bij de nasi goreng hebben we babi pangang gegeten, dat was dan wel een kant-en-klaar maaltijd. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top