Schnitzel in Bladerdeeg met Kaas en Zongedroogde Tomaat uit de Airfryer

Schnitzel in Bladerdeeg met Kaas en Zongedroogde Tomaat uit de Airfryer

Schnitzel in Bladerdeeg met Kaas en Zongedroogde Tomaat uit de Airfryer
Ingrediënten: 3 vellen bladerdeeg, 2 schnitzels, zout, peper, zongedroogde tomaat, kaas, peterselie,

Aantal personen: 3

Ontdooi 3 vellen bladerdeeg. Beboter 3 kleine ovenschaaltjes. Doe het bladerdeeg in de ovenschaaltjes. Snijd 2 schnitzels in stukjes zo groot zodat het in de ovenschaaltjes past. Bestrooi de stukjes schnitzel met zout en peper. Verdeel de stukjes schnitzel samen met fijngesneden zongedroogde tomaat en kaas in de ovenschaaltjes. Strooi wat peterselie over de schaaltjes. Verwarm de Airfryer voor op 180 graden voor 4 minuten. Zet daarna de ovenschaaltjes in de Airfryer op 180 graden voor 25 minuten. Haal de schnitzelpakketjes voorzichtig uit de ovenschaaltjes. Lekker met een frisse salade. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top