Udonnoodles met Kip en Groente in Zoetzuresaus

Udonnoodles met Kip en Groente in Zoetzuresaus

Udonnoodles met Kip en Groente in Zoetzuresaus
Ingrediënten: udonnoodles, 1 kipfilet, 400 gram spaghetti/macaronigroenten, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels oestersaus, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel honing, 1 theelepel sambal, peper, knoflookpoeder, beetje water,

Aantal personen: 2

Kook de udonnoodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het wit is. Voeg 400 gram spaghetti/macaronigroenten toe. Roerbak tot de groenten zacht zijn. Maak ondertussen een woksaus van 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels oestersaus, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel azijn, 1 eetlepel honing, 1 theelepel sambal, peper, knoflookpoeder en een beetje water. Voeg de woksaus toe aan de kip en groenten. Roer even door. Voeg de gekookte udonnoodles toe. Roer even door en warm goed door. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top