Macaroni uit een Pakje

Macaroni uit een Pakje

Macaroni uit een Pakje
Vandaag een ouderwetse maaltijd, macaroni met saus uit een pakje. Gewoon omdat het vroeger toen ik kind was eigenlijk heel normaal was om macaroni te maken met saus uit een pakje. Tenminste bij ons, wanneer we pasta kregen was het of met saus uit een pakje, of met smac en gefruite uitjes.

Om het te maken is het simpel. Macaroni koken. Gehakt bakken, macaroni/spaghetti groenten toevoegen en bakken tot het zacht is. Daarna de sauspoeder toevoegen samen met 150 ml water en dan warm laten worden. Op het laatst roer je de macaroni door de saus en groenten.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top