Ingepakt Gehaktballetje uit de Airfryer

Ingepakt Gehaktballetje uit de Airfryer

Ingepakt Gehaktballetje uit de Airfryer
Ik maak het wel vaker, een ingepakt tartaartje. Deze keer maakte ik het met gehaktballetjes “speciaaltjes”, die ik bij Delano’s op de vrijdagmarkt in Veenendaal heb gehaald. De gehakt speciaaltjes is een gekruide gehaktbal omwikkeld met spek.

Het maken is heel simpel. Ontdooi drie vellen bladerdeeg. Op twee vellen bladerdeeg leg je de gehaktbal. Vervolgens vouw je het bladerdeeg dicht als een cadeautje. Uit het derde vel bladerdeeg drukte ik vlindertjes die ik bovenop deed.

De pakketjes gaan in een klein ovenschaaltje 22 minuten in de Airfryer op 180 graden. De inpakte gehaktballetjes hebben we gegeten met een salade.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top