Spaghetti met Gehakt, Tomaten en Speculaas

Spaghetti met Gehakt, Tomaten en Speculaas

Spaghetti met Gehakt, Tomaten en Speculaas
Door de speculaasjes is dit echt zo’n pastasaus die bij dit weer past, lekker warm en comfy. Mag ook wel met de regen en het koude weer. Maar hey, het is al weer november, dan hoort dit weer er toch wel bij.

Ingrediënten: spaghetti, 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, 175 gram gehakt, scheutje rode wijn, 2 tomaten, 1 pakje Heinz tomaatblokjes met knoflook, 5 speculaasjes, 1/2 bouillonblokje, water,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete boter op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg 175 gram gehakt toe en bak het bruin en los. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten en 1 pakje Heinz tomaatblokjes met knoflook toe. Roer goed door. Voeg vervolgens 5 verkruimelde speculaasjes, 1/2 verkruimeld bouillonblokje en zoveel water tot je de gewenste dikte saus hebt. Laat op laag vuur 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top