Rode Kool met Gelderse Schijf

Rode Kool met Gelderse Schijf

Rode Kool met Gelderse Schijf
Vandaag had ik een training buiten de deur in Zeist. Het zou tot half zes duren, maar we waren iets voor vijven klaar. Nog net kon in droog naar mijn auto lopen om daarna door echt stromende regen naar huis te rijden. Rijden in het donker en dan nog met regen, echt niet leuk. Gelukkig had ik vanuit Zeist de goede route naar huis gekozen. Wel een beetje om misschien qua kilometers, maar qua minuten denk ik minder. Heb nergens echt stilgestaan gelukkig. Omdat we niet wisten hoe laat het allemaal zou worden hadden we iets makkelijks op de planning gezet. Het werd rode kool met aardappels en een Gelderse schijf.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top