Gehaktballetjes in Luikse Saus

Gehaktballetjes in Luikse Saus

Gehaktballetjes in Luikse Saus
Ingrediënten: 8 gehaktballetjes, 1 ui, 1 eetlepel azijn, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml water, 2 eetlepels appelstroop, rozijnen, zout,

Aantal personen: 2

Bak 8 gehaktballetjes bruin in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui toe. Bak tot de ui goudbruin is. Voeg vervolgens 1 eetlepel azijn en 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens geleidelijk 200 ml water toe (blijf goed roeren). Voeg 2 eetlepels appelstroop en wat rozijnen toe. Laat de appelstroop smelten. Laat de saus even op laag vuur zachtjes koken zodat de saus indikt en de gehaktballetjes gaar worden. Breng op smaak met wat zout. We hebben de gehaktballetjes in Luikse saus gegeten met aardappelpuree. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top