Kibbeling en Lekkerbek menu van Seafoodpalace ‘t Zwaaiplein Veenendaal

Vis

Kibbeling en Lekkerbek menu van Seafoodpalace ‘t Zwaaiplein Veenendaal

Kibbeling menu van Seafoodpalace 't Zwaaiplein Veenendaal
Vandaag heeft Michel vismenu’s afgehaald bij Seafoodpalace ‘t Zwaaiplein. Je kan dit zaakje bijna niet missen als je langs het Scheepjeshof fiets van west naar oost (of andersom) of aan het eind van de Brouwersgracht, het is maar hoe je het bekijkt. In een kiosk zit Seafoodpalace ‘t Zwaaiplein. Een viszaak zonder site, geen socials, maar gewoon een bord buiten met wat ze hebben.

Ik had gekozen voor een kibbeling menu en Michel nam het lekkerbek menu.
Lekkerbek menu van Seafoodpalace 't Zwaaiplein Veenendaal
Bij de menu’s krijg je patat, een bakje salade, een bakje remouladesaus voor bij de vis, een bakje mayonaise voor bij de patat en een blikje frisdrank naar keuze. Een flink menu toch? De smaken waren prima, niet te vet en de patat was gewoon in een aparte frituur gebakken. Het is niet gek dat hier ‘s avonds wel eens een rij staat.

Seafoodpalace ‘t Zwaaiplein
Zwaaiplein 3
3901 EB Veenendaal

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top