Ingrediënten: 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel kokosrasp, 1 scheutje citroensap, korianderpoeder, kurkuma, laos, water, 300 gram kippendijfilet, 1 ui, 3 teentjes knoflook,
Aantal personen: 2
Maak een sausje van 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel kokosrasp, 1 scheutje citroensap, korianderpoeder, kurkuma en laos (specerijen naar eigen inzicht). Doe er een beetje water bij. Voeg 350 gram in blokjes gesneden kipfilet toe. Laat dit even marineren. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg de gemarineerde kipfilet en saus toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Lekker met pandanrijst en sperzieboontjes.
0(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)