Kip in Oestersaus met Rijst en Sperzieboontjes

Kip in Oestersaus met Rijst en Sperzieboontjes

Kip in Oestersaus met Rijst en Sperzieboontjes
Ingrediënten: 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel kokosrasp, 1 scheutje citroensap, korianderpoeder, kurkuma, laos, water, 300 gram kippendijfilet, 1 ui, 3 teentjes knoflook,

Aantal personen: 2

Maak een sausje van 4 eetlepels oestersaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel kokosrasp, 1 scheutje citroensap, korianderpoeder, kurkuma en laos (specerijen naar eigen inzicht). Doe er een beetje water bij. Voeg 350 gram in blokjes gesneden kipfilet toe. Laat dit even marineren. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg de gemarineerde kipfilet en saus toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Lekker met pandanrijst en sperzieboontjes.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top