Pasta met Spinazie, Champignons en MonChou

Pasta met Spinazie, Champignons en MonChou

Pasta met Spinazie, Champignons en MonChou
Ingrediënten: 1 pak La Place Girasoli met Pesto & Parmigiano Reggiano, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 100 gram champignons, 200 gram spinazie, 1 blikje tomatenpuree, 1/2 pakje MonChou, oregano, peterselie, water,

Aantal personen: 2

Kook de girasoli gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 gram spinazie toe. Bak tot de spinazie geslonken is. Voeg 1 blikje tomatenpuree, 1/2 pakje Monchou, oregano en peterselie toe. Laat de Monchou smelten. Voeg eventueel een beetje water toe om de saus wat smeuïger te maken. Serveer met de girasoli. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top