Varkenshaas met Kruidenroomkaas, Spek en Bosui van de Barbecue

Varkenshaas met Kruidenroomkaas, Spek en Bosui van de Barbecue

Varkenshaas met Kruidenroomkaas, Spek en Bosui van de Barbecue
Het was zowaar vandaag best wel goed weer om de barbecue aan te zetten. We maakten in kleine gietijzeren schaaltjes een varkenshaas-schoteltje. Deze hebben we ooit al eens eerder gemaakt na inspiratie van een Instagrampost van de lokale slager.

Ingrediënten: 1 varkenshaas, 50 gram ontbijtspek, kruidenroomkaas, 2 bosuien, kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 150 graden. Snijd 1 varkenshaas in blokjes. Verdeel dit over twee gietijzeren schaaltjes. Doe in elk schaaltje 25 gram ontbijtspek (in kleine stukjes). Schep de kruidenroomkaas door het vlees. Verdeel over elk schaaltje 1 in ringen gesneden bosui. Bedek elk schaaltje met een plakje kaas. Zet de schaaltjes op de barbecue voor ongeveer 25 minuten. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top