Pasta met Bosui en Gehakt

Pasta met Bosui en Gehakt

Pasta met Bosui en Gehakt
Ingrediënten: 5 bosuien, 250 gram gehakt, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels kruidenroomkaas, korte pasta, 500 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Bak 5 in ringen gesneden bosuien tot het zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak tot het gehakt bruin en los is. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 3 eetlepels kruidenroomkaas toe. Laat de kruidenroomkaas smelten. Voeg vervolgens pasta toe, dit kan bijvoorbeeld penne of pipe rigate zijn. Voeg ook ongeveer 500 ml bouillon toe. Dit kan ook meer zijn. Laat het geheel zachtjes koken tot de pasta gaar is. Het kan zijn dat je extra bouillon (of water) moet toevoegen.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top