Gevulde Pasta met Romige Saus

Gevulde Pasta met Romige Saus

Gevulde Pasta met Romige Saus
De Jumbo had allerlei verse pasta’s van La Place in de aanbieding. Ik nam de Triangoli met truffel en champignon mee. Eigenlijk hadden ze ook nog La Place carbonara saus in de aanbieding, maar onze Jumbo had dit niet. Dan maar een potje van het huismerk zelf. Gelukkig maar, want in die van de La Place blijkt olijfolie te zitten.

In ieder geval kookte ik de triangoli en bakte ik 2 fijngehakte teentjes knoflook met 150 gram dobbelsteentjes spek tot de spek een beetje knapperig werd. Daarna deed ik er 250 gram champignons bij. Deze bakte ik tot het zacht was. Daarna de carbonarasaus erbij en even goed doorwarmen. De saus serveerde ik met de pasta. Prima maaltijd zo.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top