Zuurkool met een Shoarma-worstje

Zuurkool met een Shoarma-worstje

Zuurkool met een Shoarma-worstje
Een vreemde combinatie zuurkoolstamppot met een shoarma-worstje. Het was gewoon wat we in huis hadden. Na het weekendje weg hebben we geen boodschappen gedaan. Had wel gekund, want op zondag zijn er genoeg supermarkten open in Veenendaal, maar geen zin in. Dus er werd gekookt met wat we in huis hadden. Zo hadden we nog wat aardappels liggen en een potje zuurkool staan. Dus zuurkoolstamppot was al snel bedacht. Een worstje hadden we ook nog in de vriezer liggen, kan prima bij zuurkool. Alleen had ik niet verwacht dat het een shoarma-worstje zou zijn. Ach een bijzondere combinatie, maar wel weer een gewoon avg-tje na een eerste werkdag na de vakantie.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top