Thais van Siam Steenwijk

Thais van Siam Steenwijk

Thais van Siam Steenwijk
Vandaag eten we Thais wat we gisteren al hebben afgehaald bij Siam in Steenwijk. We hadden namelijk geen boodschappen gedaan voor het avondeten. Daarnaast werd het ’s nachts een stuk kouder. Dus hadden we het idee om zaterdag al in Steenwijk Thais te halen. Via google had ik Siam al gezien, net verhuisd naar een nieuw adres met restaurant en afhalen. Ons leek het in ieder geval lekker om de dit weekendje weg mee af te sluiten. Wat hebben we gekozen?

Kai thod, krokant gebakken kipstukjes met Thaise chilisaus en phad phak sai nua, roergebakken rundvlees met peultjes, broccoli en champignons. De gerechten werden terwijl we zaten te wachten vers bereid. Uiteraard moesten we het zelf thuis nog opwarmen. De kai thod deden we even in de Airfryer, de phad phak sai nua in de wok en de rijst in de magnetron.

De smaken waren prima, weer eens wat anders zo op tafel!

Siam
Oosterstraat 97
8331 HC Steenwijk

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top