Haute Friture bij van der Valk Wolvega

Haute Friture bij van der Valk Wolvega

Haute Friture bij van der Valk Wolvega
Na de high tea in Noordwolde zijn we nog even naar Steenwijk gegaan. Onderweg naar Steenwijk kwamen we in Frederiksoord nog een kolonietram tegen. In al die jaren dat we door Frederiksoord hebben gereden hebben we die nog nooit zien rijden. Maar kennelijk is dat populair, want het zat afgeladen vol. Na Steenwijk zijn we weer lekker naar ons hotel in Wolvega gegaan.

Na de high tea hadden we geen zin meer om uitgebreid te dineren. Wel zijn we ‘s avonds nog een drankje gaan doen in de brasserie van het hotel. Bij de virgin mojito en een crodino namen we nog de ‘haute friture’. Dit was gewoon een schaal met allerlei borrelsnacks. Op het bord hadden we kipnuggets, bami- en naaihapjes, een frikandel, een gehaktballetje en een mexicano. Helemaal lekker zo als hapje na al het lekkers wat we vandaag hebben gegeten.

Van Der Valk Hotel Wolvega
Atalanta 10
8472 CA Wolvega

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top