12-Uurtje bij van der Valk Zwolle

12-Uurtje bij van der Valk Zwolle

12-Uurtje bij van der Valk Zwolle
Bijna het eind van onze vakantie. Na een paar dagen thuis gaan we nog even een weekendje naar Wolvega. We moesten nog wat bij Jan en Mieneke doen en hebben dat lekker gecombineerd met een weekendje hotel. Heerlijk. Onderweg naar Wolvega zijn we eerst nog even gestopt bij van der Valk Zwolle. Dat was wel fijn, want het was druk op de weg. De herfstvakantie was begonnen. Ook bij van der Valk Zwolle was het druk, maar we hadden nog een tafeltje in de brasserie.

Qua lunch wisten we eigenlijk al wat we wilden voordat we de kaart hadden gezien. Hier hadden ze, voor ons dan, het lekkerste 12-uurtje. Wat kregen we allemaal? Op de foto van links naar rechts: een zacht naan-pita broodje met hete kip, een zomerse salade met brie en druiven, een broodje hamburger met een jalapeño burger en een tom kha kai soepje.

Ondanks al die drukte in het restaurant en in de brasserie was alles snel op tafel. Fijn! Het 12-uurtje was een goede keuze, lekker en best veel.

Van Der Valk Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top