Macaroni met BBQ Gehakt

Macaroni met BBQ Gehakt

Macaroni met BBQ Gehakt
Wat een herfstachtige dag vandaag. Eigenlijk moesten we nog boodschappen doen voor het avondeten maar het regende behoorlijk. In wat bestellen hadden we ook geen zin. Maar een pasta maken met de dingen wat we in huis hebben moet wel lukken. In de diepvries hadden we nog wat gekruid gehakt liggen wat al gebakken was, ooit eens teveel gemaakt voor dit recept.

Kortom het werd macaroni koken. In de wok een fijngehakte ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal bakken tot het zacht is. Voeg het BBQ gehakt toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 pakje Heinz tomato frito met basilicum en oregano toe. Roer goed door. Voeg wat diepvries doperwten naar smaak toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top