Appeltaart bij Beachclub Stroombroek Braamt

Appeltaart bij Beachclub Stroombroek Braamt

Appeltaart bij Beachclub Stroombroek Braamt
Na de lunch zijn we een rondje om de Stroombroek plas gelopen, daar had Britt zin in en het was ook nog best lekker weer. Halverwege zijn we gestopt om wat te drinken bij Beachclub Stroombroek. We namen er ook een stukje appeltaart. Een prima appeltaart.

Na de appeltaart besloot Britt om spontaan te gaan waterskiën. Spannend! Terwijl Britt aan het waterskiën (en zwemmen was) hebben we nog lekker op het terras gezeten (en heeft Michel de waterskitaferelen gefilmd).

Beachclub Stroombroek
Wijnbergseweg 13
7047 CZ Braamt

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top