Taartjes van Dongelmans Zeddam

Taartjes van Dongelmans Zeddam

Taartjes van Dongelmans Zeddam mokka hazelnootschuimgebakje, monchoe kersengebakje, berenklauw gebakje
Vandaag kwam ook Britt aan, we haalden haar op van het station in Doetinchem. Een station wat lastig te vinden was volgens Apple kaarten, die wilden ons over fietspaden laten rijden met een auto (en ja hij stond op route met auto). Britt kwam niet zomaar, ze kwam om mijn verjaardag mee te vieren. Speciaal daarvoor had ze bordjes en vlaggetjes met 50 er op meegenomen. Want ja ik ben 50 geworden vandaag, mijlpaal toch?

Zelf hadden we al gebakjes meegenomen bij een kleine chocolatier & banketbakker Zeddam: Dongelmans. Michel en ik hadden gekozen voor een mokka hazelnootschuimgebakje, een monchou kersengebakje en een berenklauw met karamellaagje en boerenjongens. Zo mooi als de gebakjes er op de foto uitzien zijn ze niet gebleven. Met veel precisie heeft Michel de gebakjes in drieën gesneden zodat we alle drie van alle smaken konden genieten.

Het waren gebakjes die echt bij een 50ste verjaardag pasten. Gewoon goed en lekker.

Dongelmans
‘s-Heerenbergseweg 14b
7038 CC Zeddam

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top