Lunchplankjes bij Koffie & Lunchlokaal 1309 – Doesburg

Lunchplankjes bij Koffie & Lunchlokaal 1309 – Doesburg

Lunchplank gehaktbal bij Koffie & Lunchlokaal 1309 - Doesburg
Vandaag zijn we richting Doesburg gegaan om onder andere mosterdsoep te eten. Het restaurant wat ons aangeraden was door de buurvrouw van mijn vader zat mutje vol toen we er al om 11 uur langsliepen. Het was ooit in het programma ‘Langs de IJssel’ geweest, tja dan zit het dus echt vol. Voordat we gingen eten zijn we eerst naar het OV- en Speelgoedmuseum geweest, een klein museum met ov-dingen en speelgoed van voor mijn tijd. Daarna zijn we richting Dit restaurantje gelopen, net even buiten de winkelstraat. Je moet het dus wel weten.

Lunchplank kroket bij Koffie & Lunchlokaal 1309 - Doesburg
Beide kozen we voor een ‘warme lokale lunchplank’. Dit was een lunchplank met een soepje, desembrood, een kleine salade en naar keuze kroket, gehaktbal of een paddenstoelkroket. Wij kozen voor de gehaktbal en de kroketten. Op beide planken kregen we twee sneetjes brood. Kortom dat werd delen! Het soepje op de lunchplank was mosterdsoep, dat hoor je ook wel te eten wanneer je in Doesburg bent. Het was een lekkere lunch in een oude kamer van het Arsenaal.

Koffie & Lunchlokaal 1309
Kloostertuin 10
6981 CC Doesburg

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top