Lasagne van de Coop

Lasagne van de Coop

Lasagne van de Coop
We hebben een rustig aan dagje gedaan en na het lunchen bij Broods alleen een rondje door de omgeving gereden en ’s avonds naar de supermarkt gereden. Tijdens het rondje door de omgeving kwamen we heel toevallig ook de ex-buurvrouw van mijn vader tegen, die heel toevallig haar hondje aan het uitlaten was op het moment dat we door het dorp reden waar ze nu woont. Leuk dus even een kopje thee gedronken en het nieuwe huis bewonderd waar ze nu wonen. Helemaal leuk. ’s Avonds hadden we niet echt zin om ergens te eten en hebben we alleen een lasagne bij de Coop in Zeddam gehaald. Die hoefde alleen even in de oven en klaar. Ook lekker.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top